ISOLERANDE FÖNSTER MED FLERA EGENSKAPER

Referenser2018-11-06T11:31:54+02:00

Referenser

”Från början till slut har det fungerat mycket bra med fastighetens inköp av Nordic Rutan. Vi är en bostadsrättsförening på Östermalm i Stockholm med totalt 23 lägenheter, med varierande storlek och antal fönster, mot trafikerad gata och mot gård.

Hela arbetsgången har varit perfekt med alltifrån information, mätningar, hjälp med kontakt med myndigheter och schemaläggningen vid monteringen av alla våra tilläggsrutor. Det har blivit avsevärt tystare i våra lägenheter och vi kan nu inför den kallare årstiden redan se en förbättring av våra värmekostnader”.

Barbro/Kassör

”Nu är fönstren på plats och vi har “levt” med dem ett par dagar. Känns jättebra, det är betydligt jämnare temperatur inne, tidigare var det kallt på vissa ställen och varmt på andra men nu är det samma överallt, väldigt behagligt, elementen känns inte lika heta som de gjorde tidigare trots att det nu har blivit rätt kallt ute så för första gången ser jag fram emot att få en elräkning för att se skillnader mot förra vintern. Självklart var jag lite orolig för att de skulle synas mycket men de syns inte alls”.

Vill ni använda ovanstående ref uttalande så kan ni göra det, behöver ni ref i området så säg till, vi är supernöjda. Tack så länge!

Claes /Södra Ängby, Bromma

”Våra fastigheter är från början av 1900-talet. Tvåglasfönstren är från 50-talet, av hög kvalitet, och vi har alltid varit noggranna med underhållet. Det kändes bra att kunna behålla fönstren och använda Nordic Houses isolering – och bullerlösning med effektiva tilläggsrutor.

Vi testade först i två lägenheter med Nordic-Rutan och med isolerglaskassetten. Resultatet var övertygande med båda varianterna: kallras och buller försvann.

Lägenheterna blev två grader varmare, med en jämnare temperatur i alla rum. Inte konstigt att vi efter det fick en fullständig uppslutning bland föreningens medlemmar! Installationen av de nya treglasfönstren bidrar nu till att sänka vår energiförbrukning.

Hela projektet har gått snabbt och smärtfritt. Information, montage och tillmötesgående har varit föredömligt från Nordic House. Personligen anlitar jag dem gärna igen.”

Bo Davidsson, ordförande

Isolera dina fönster med Nordic rutan. Den hjälper dig både att spara energi samt fungerar som bullerisolering. Se bilder på våra tidigare projekt.