Villaägare

Längtar du efter en varmare, tystare inomhusmiljö och mer energivänliga fönster? Eller vill du kanske att dina befintliga fönster ska ha samma egenskaper som ett nytt modernt fönster har? Inga problem med våra skräddarsydda lösningar är allt möjligt.

Beroende på befintliga fönsters egenskaper anpassar vi åtgärden efter dina behov med till exempel bullerlaminerade glas, energiglas, solskydd eller en kombination av önskade egenskaper. Detta förutsatt att du har friska fönster i övrigt. Med den här lösningen blir dina gamla fönster som nya till ca en fjärdedel av priset för ett fönsterbyte.

I drygt fyrtio år har vi tillverkat och monterat fönsteråtgärder i småhus, villor och flerfamiljsfastigheter kors och tvärs över hela vårt avlånga land, från Haparanda i norr till Ystad i söder med närmare 100% nöjda kunder.

Ring, mejla eller skicka ett sms så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök.

Har du rätt till bullerbidrag?
Fastighetsägare i utsatta lägen kan få bidrag för att göra bulleråtgärder genom exempelvis fönsteråtgärder, bullerskärmar, fasadåtgärder och ljudisolering av ventiler. Utformningen av bullerbidragen skiljer sig åt mellan olika kommuner och statliga verk. Vill du veta mer om vad som gäller för just dig kontakta din kommun för vidare information. Eller så låter du oss göra jobbet, vi har lång erfarenhet av den här typen av ärenden och hjälper gärna till att ta reda på vad som gäller för just din fastighet. Vi utför bullermätningar och hjälper till med eventuell bidragsansökan utan att det kostar något extra.