Balkong- och altaninglasning

Gör din balkong eller altan till ett extra rum med Nordic-House glaslösningar! Nordic-House har etablerat sig som en ledande leverantör av högkvalitativa fönsterlösningar och har betjänat kunder i Stockholmsregionen i nästan tre decennier. Vårt team av ISO-Certifierade specialister är dedikerade till att leverera enastående resultat och upprätthålla de högsta standarderna i branschen.

Effektiva och professionella glasinstallationer för balkonger och terasser

Våra tekniker är mycket skickliga och erfarna när det gäller installation av glas för balkonger och altaner. De är engagerade i att se till att ditt utrymme förvandlas till ett bekvämt och fridfullt extrarum, fri från buller och väder utifrån. Våra tekniker använder sin långa erfarenhet för att tillhandahålla en lösning som passar dina unika behov, oavsett projektets storlek.

Tyst och fridfull livsmiljö i din fastighet

Att bo i en livlig stad kan vara bullrigt, men med Nordic-House kan du njuta av en lugn och fridfull miljö i din fastighet. Våra glaslösningar är utformade med avancerad ljuddämpande teknik, vilket ger dig en lugn inomhusmiljö.

Förbättrar estetiken i din fastighet

Våra glaslösningar ger inte bara ljudisolering utan finns också i en rad olika stilfulla ytbehandlingar som kan förbättra det övergripande utseendet på din fastighet. Med våra glaslösningar kan du förvandla din balkong eller terrass till ett varmt och inbjudande utrymme, samtidigt som du får en exceptionell isolering som hjälper till att spara energi.
bullerisolerad balkong

Överlägsen värmeisolering för komfort

Våra glaslösningar erbjuder inte bara ljudisolering och estetiska uppgraderingar, utan även förstklassig värmeisolering. Varje lösning är tillverkad med tre lager robust glas, vilket ger en exceptionell isolering som håller ditt utrymme varmt under de kallare månaderna.

Oöverträffade alternativ och expertis för välgrundade beslut

På Nordic-House förstår vi att det kan vara komplicerat att välja rätt glaslösningar för din balkong eller terrass. Därför arbetar vi nära med dig för att bestämma den idealiska typen av lösning för dina unika behov och förse dig med all nödvändig information för att du ska kunna fatta ett välgrundat beslut. Oavsett om du behöver energieffektiva lösningar, dubbelglaslösningar eller någon annan typ av lösning finns våra experter här för att hjälpa dig.

Prisvärda lösningar för alla

Vi anser att alla ska ha tillgång till glaslösningar, och därför erbjuder vi kostnadseffektiva lösningar för invånare i Stockholmsregionen. Våra priser är konkurrenskraftiga och vi erbjuder finansieringsalternativ för att hjälpa dig att förverkliga ditt renoveringsprojekt.

Samarbeta med oss

Nordic-House vill gärna samarbeta med bostadsrättsföreningar i Stockholmsregionen. Vårt kunniga team finns här för att svara på dina frågor, ge dig en offert eller hjälpa dig att få igång ditt projekt. Kontakta oss idag för att ta reda på varför Nordic-House är det främsta valet för glaslösningar i Stockholmsregionen!

Förutom våra glaslösningar för balkonger och terrasser erbjuder vi även fönsterreparationer, inklusive reparation av trasigt glas, reparation av skadade ramar och reparation av felaktiga tätningar. Våra tekniker är utrustade med de senaste verktygen och teknikerna för att ge dig de bästa lösningarna för dina fönster. Oavsett om du har ett enda skadat fönster eller ett storskaligt projekt har vi expertisen för att hantera allt.

Kontakta oss